Linn Solstad Karlsen
desember 8, 2014

And so the journey begins

Fun

DSC_1797 copy

(Bilde: Ine B. Målbakken aka Fotografine)

Etter og ha vært en aktiv bloggleser i mange år har jeg endelig tatt mot til meg og fått min egen plattform, min egen nettadresse og min egen blogg. Dette er noe jeg har hatt lyst til lenge, men tiden har ikke vært riktig før akkurat nå.

I kalenderen står det at jeg er 29 år, etter postnummeret står det Oslo og på lønnsslippen står det Norges Kreative Høyskole. Der jobber jeg som hovedlærer på interiørlinjen. Jeg er selv utdannet interiørdesigner og er så heldig å få administrere og undervise i faget jeg elsker mer enn noe annet. Estetikk, form, farge og design er en stor del av meg og jeg liker å uttrykke meg både i form av yrket mitt og måten jeg kler meg på. Likestilt med jobben min er klær og mote noe jeg alltid har vært opptatt av. Det er ikke gitt at man finner ting man er lidenskapelig opptatt av her i livet, så at jeg ikke bare har én, men to verdener som opptar meg er noe jeg er takknemlig for.

På denne bloggen har jeg lyst til å dele min lidenskap for både interiør og mote med dere. Målet er å ha en litt annen tilnærming enn det mange andre bloggere har (med full respekt for dem, selvfølgelig). Om jeg klarer det og hvordan denne bloggeferden blir foreslår jeg at vi tar som dagene, ukene og månedene går.

Da er jeg i gang og det føles B R A ! Håper du har lyst til å trykke deg inn her igjen. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt for at du har lyst til å bli.

//Linn


Comments

Maria Aspesæter

des 08. 2014

Gratulerer med ny blogger Linn!! Gleder meg til å følge med og bli inspirert fremover på ferden ♡

Linn Solstad Karlsen

des 09. 2014

Tusen takk, Maria! Veldig hyggelig at du vil følge med, jeg skal gjøre mitt ytterste for at du blir inspirert 🙂

Kine

des 08. 2014

Gleder meg til å følge! 😀

Catherine Sund

des 08. 2014

Så gøy Linn ! Så deg virkelig ikke for meg som en blogger, men du kommer garanter til å gjøre det bra 😀

Linn Solstad Karlsen

des 09. 2014

Jeg har vært en skapblogger i mange år, så nå er det godt og endelig stå for det. Så hyggelig at du tror det kommer til å gå bra, tusen takk! 🙂

Cecilie

des 08. 2014

Endelig!! Gleder meg så til å følge der her, og
Få massevis av inspirasjon:-)
Love

Linn Solstad Karlsen

des 09. 2014

Ja, dette har du pushet meg til lenge, kjære Cecilie!! NÅ ER JEG I GANG!! Håper jeg klarer å inspirere deg, skal gjøre mitt ytterste. Love

Renathe Helen

des 08. 2014

Gratulere med ny blogg Linn 😀 Gleder meg til å følge bloggen og få fortsette å bli inspirert av deg! En blogg av Linn kan ikke bli annet en super inspirerende 😉 det sier seg selv!

Linn Solstad Karlsen

des 09. 2014

Tusen takk, Renathe! Så hyggelig at du vil følge med og bli inspirert. Jeg takker for alle de fine ordene du bestandig gir meg, det betyr mye for meg. Håper alt er bra i England. Stor klem

Aranya Rusli

des 08. 2014

Herlig! Jeg gleder meg til å følge:)

Linn Solstad Karlsen

des 09. 2014

Hurraaaaa Aranya!! PS: Jeg har vel glemt å fortelle deg dette..? 😉

VIVI

des 08. 2014

Gratulerer og lykke til med ny blogger , Linn !! Mamma gleder seg til å følge med !

Linn Solstad Karlsen

des 09. 2014

Tusen takk, mamma! Gøy at du skrev kommentar!

Vibecke

des 08. 2014

Lykke til på blogg reisen

Vibecke

des 08. 2014

veldig delikat side og et vakkert bilde av deg

Linn Solstad Karlsen

des 09. 2014

Tusen takk x 2, Vibecke! Dette er stas!

FrkSkofteby

des 09. 2014

Gratulerer Linn!!! Dette har jeg gledet meg til.. Du er en fantastisk person som inspirerer meg såå når det kommer til både mote, design osv.. RÅ er du! Gleder meg både til å høre, se og følge deg videre Linn ;D

Linn Solstad Karlsen

des 09. 2014

Tusen takk for kjempefin kommentar, blir oppriktig glad!! Jeg skal gjøre mitt beste for å inspirere deg 🙂

VIVI

des 11. 2014

Likte presentasjonen av leiligheten din . Linn !

Laila Olsen

des 11. 2014

«Familien» heier på deg
Vi gleder oss til å følge deg fremover.
TVI TVI

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


»