Linn Solstad Karlsen
desember 19, 2014

Farger .

Interior

Noe av det jeg syntes er mest givende med interiørfaget er alle mulighetene man har med farger. Dette er også noe av det jeg selv mener jeg er best på. Jeg opplever at mange er livredde for å fargesette hjemmene sine, noe jeg syntes er snodig ettersom farger er med på å påvirke oss og omgivelsene våre i stor grad. Velger man farger som er dempet blir ikke uttrykket like pragende heller.

I min 35 m2 «store» leilighet har så langt fire farger fått innpass. Den ene er svart, så kanskje litt feil å kalle det en farge, men det er en vegg med karakter og jeg slenger den derfor under samme kategori. I høst malte jeg soverommet i fargen Oslo fra Lady Jotun. Jeg syntes Lady er dyktige på å utarbeide nye og innoative farger og ikke minst å sette fargene sammen i inspirerende miljøer.

soverom

Fra soverommet mitt – Oslo fra Lady Jotun, supermatt

fargerjotunHjemme hos moi:

Oslo: soverom

Retroblå: stue

Dempet sort: stue

Vital: gang

fargepalettHer er fargene satt i miljø. Bildene er hentet fra Lady sin inspirasjonsblogg.


Comments

Sigrid Langeland

des 19. 2014

Fantastiske farga du har brukt i leiligheta di altså Linn! Vurdere å bruk Vital i gangen sjøl, den e lækker 😉

Linn Solstad Karlsen

des 20. 2014

Tusen takk! 🙂 Gå for Vital, du vil ikke angre.

Marita

jul 20. 2015

Takk for inspirasjon. Da blir det OSLO på soverommet mitt også <3

Linn Solstad Karlsen

jul 26. 2015

Så bra, Marita! Håper du blir fornøyd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »