Linn Solstad Karlsen
desember 9, 2014

Interiør .

Interior

Hva er det?

Jeg pleier å si at interiør handler om formidlingsevne i rom. Så enkelt, men så avansert. Det er ingen hemmelighet at du ikke trenger utdannelse for å bli god på å innrede, men du trenger utdannelse for å håndtere verkøtyene som ligger i interiørfaget. Og det er ikke få. Mange tror at interiør handler å dandere puter i en sofa og å få orkidéen til å matche gardinene, men interiør som fag er alt annet enn det.

Formspråk, materialbruk, fargekombinasjoner, funksjon, kontrastbruk, harmoni, balanse, fokuspunkt, symmetri, asymmetri, rytme, inntrykk, avtrykk, arkitektoniske virkemidler, trivsel, romforståelse.

For å nevne noe.

Ikke vær redd, jeg skal ikke dytte teori ned i halsen på dere ved en hver anledning, det ble bare en naturlig intro til begrepet og hva som ligger i det for meg. For deg handler det sikkert veldig mye om smak og behag, noe som er like naturlig som at mandag kommer etter søndag.

1_20140821_184311

Dette er min smak og behag. Stikkord for interiørstilen min er først og fremst identitet. Det er viktig for meg at hjemmet mitt gjenspeiler min personlighet, noe jeg føler det lille krypinnet mitt på Tøyen gjør.


Comments

Renathe Helen

des 10. 2014

LINN du har det virkelig NYYYDELIG hos deg! Ser ut som en behagelig plass Å oppholde seg i! Den blÅ fargen du har pÅ veggene, har vaert min drom Å ha i min framtidige stue, nÅr den dag kommer. Sitter av og til Å ser pÅ leiligheter til salgs i norge, og drommer meg bort hvordan jeg ville hatt de. Alle ender med den fargen en eller annen plass i ett eller annet format, enten om det er mobel eller farge pÅ vegg. Snakk om smak og behag ingen hemlighet at blÅ er min favoritt farge, en farge som personlig gjor meg utrolig glad. Og er ekstremt tilfreds i rom som har det, sÅ jeg tror jeg kommer Å setter meg i stua di Linn XD Ser ut som en plass jeg ville ha kost meg! 🙂 Hehe (Sorry for rotete melding sitter pÅ engelsk tastatur. Bokstaven Å, bruker jeg en hel del siden det er i navnet mitt, sÅ den ligger fint og greit kopiert men bare i den formen jeg bruke i mitt navn. Stor bokstav)

Linn Solstad Karlsen

des 11. 2014

RENATHE! Så hyggelig at du liker blåfargen jeg har i stua. Jeg her utrolig fornøyd med den, den gir karakter, men er samtidig behagelig. Det er Jotun sin Retro, men det vet du kanskje ettersom du er så glad i blå!? 🙂
Si ifra når du er i Oslo neste gang, så skal du få komme å sitte i stua mi. Og så gleder jeg meg til å se den blå leiligheten din når du får deg bopel i Norge en gang i fremtiden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »