Linn Solstad Karlsen
desember 23, 2014

Nostalgi på beina i vinterland

Style

IMG_20141223_115401

cat

moheim

God jul fra nord i Norge.

Catskoene har sett dagens lys igjen etter at jeg overbeviste mamma om at jeg ikke kunne leve uten da jeg gikk på videregående. Etter et par lufteturer fikk jeg gnagesår og siden har de stått ubrukt… Altså i 10 – 11 år… Så gode som nye ble nostalgien med i kofferten nordover og nå holder de meg varme på beina i -20 grader. Jepp, du leste riktig.

Med postkortutsikt rett utenfor vinduet er jula så langt veldig fin. Pelsen min er forresten av slaget faux fur, altså 100% fake.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »