Linn Solstad Karlsen
januar 11, 2015

ABC-reoler

Interior

 

I takt med de siste julegaveinnkjøpene og pakking til juleferien ankom den nye hyllen min fra ABC-reoler som jeg har forestilt meg på den hvite, litt småkjipe halvveggen i stuen helt siden jeg flyttet inn. Jeg har selv bestemt oppsettet på hyllen, samt fargevalget. Jeg gikk for antracit, som er en dyp blåfarge. Skammelig likt Montana, dog med en hyggeligere prislapp.

IMG_4842hylle2IMG_4849hylle2IMG_4850

Nøjd.


Comments

VIVI

jan 11. 2015

Fin hylle ! Jeg vil òg ha…..

Vivian

jan 12. 2015

Hei Linn:) Veldig fin hylle. Kan jeg spørre hvor en får kjøpt disse hyllene? På nettet? Eller butikk? Vivian

Linn Solstad Karlsen

jan 13. 2015

Hei Vivian! Jeg kjøpte min hos Vika Decorum i Oslo, men du kan også få kjøpt dem direkte fra hjemmesiden hvis jeg ikke tar helt feil… Der finner du også en oversikt over forhandlere i Norge som selger ABC-reoler (http://www.abc-reoler.dk/index.asp?page_id=105&boks=4&menupunktid=9).

Cecilie

jan 12. 2015

Da er den ført opp på ønskelista:-)

Lisbeth

jan 13. 2015

Fin!! Denne skal jeg huske på under oppussingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »