Linn Solstad Karlsen
januar 12, 2015

Skodesign for Bianco

Style

I forbindelse med at jeg er en del av Biancos Fashion Army vant jeg i slutten av 2013 en av designkonkurransene de presenterer for oss og som vi får delta på. Bestillingen fra dem var en høyhælt sko og vi kunne velge mellom tre trender for SS14 som Bianco allerede hadde peilet ut. Valget mitt ble en klassisk pump og avatartrenden med innslag fra den geometriske trenden. Under ser dere plansjene jeg leverte som mitt forslag. I tillegg til plansjene hadde jeg en beskrivelse av materialene.

KONSEPTCOLLAGE – MÅLGRUPPECOLLAGE – SELVE DESIGNET

Inspiration pumpTarget groupClassic meets Avatar Pump22
… Og jammen vant jeg ikke. Det var stas! Det var veldig, veldig stas! FRYKTELIG stas!!

For at pumpen skulle være «spiselig» for så mange som mulig (som selvfølgelig er essensielt når det kommer til salg) ble avataruttrykket mindre karakteristisk og det brune og grønne ble til et grått slangeskinnsmønster:

600kr bianco pumps sko slan_0I slutten av mars i fjor inntraff Solstad pump Biancos butikker i hele Norden. Med teksten «we can’t take credit for this amazing shoe» side om side med pumpen og bilde av undertegnede var det et aldri så lite stolt øyeblikk i det da 28 år lange livet mitt.

PhotoGrid_1396121501641

Pumpen fikk mye oppmerksomhet i flere blader (Costume, Det Nye, Kamille, KK med flere), den var med i en reklamefilm for Bianco som gikk på TV-skjermen, Sandra Lyng dukket opp på Vixen Awards iført pumpen og den dukket opp på flere nettsider over «vårens must haves» etc. Den har flere steder blitt usolgt og Bianco har derfor etterprodusert flere. I juni fikk jeg vite at den hadde solgt over 1500 par i Norden, noe jeg er veldig fornøyd med og stolt over.

I forbindelse med lanseringen av pumpen gjorde jeg et intervju med Vixen.no hvor jeg forteller mer om prosessen bak og hvordan det er å være en del av Biancos Fashion Army. Intervjuet kan du lese her.

biancofashionarmy1-957x670

Kamille:IMG_20140227_093323

Det Nye og Costume:solstad

Sandra Lyng på Vixen Awards:IMG_20140415_124049

IMG_20140421_180421

IMG_20140506_203923(bilde lånt av venninne)

Føler det er på sin plass å rette en aldri så liten takk til Bianco som har gitt meg muligheten til å signere navnet mitt på et eget skodesign. Tusen takk!

IMG_20140921_213359


Comments

Cecilie

jan 12. 2015

Så kult, Linn! Du har all verdens grunn til å være stolt av deg selv og hva du har fått til:-)

VIVI

jan 15. 2015

Liker veldig godt originalfargene i pumpsen din ! Må jo være midt blinken for en høstlansering ! Klem fra en helt upartisk mamma. Stolt av hva du har fått til !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »