Linn Solstad Karlsen
februar 13, 2015

London

Travel

Om en uke står det noe særdeles hyggelig i kalenderen; London ! Helt siden jeg satt bein i metropolen som 19-åring har det vært favorittby no. 1. Storbyfølelsen omfavnet meg som julaften for et barn og jeg merket umiddelbart og jeg og byen hadde kjemi og kom til å havne i et forhold. Seks år senere flyttet jeg dit og det året står fortsatt som et av de beste i mitt liv.

Følelsen av å være helt anonym, følelsen av å være del av noe pulserende, følelsen av å stadig oppdage nye bydeler, følelsen av å ferdes på egenhånd uten å være alene, følelsen av å bli inspirert, følelsen av å føle at man er på riktig sted. London.

Jeg vet mange har samme følelser om NYC. Jeg har også vært der, men den traff meg ikke like hardt og lidenskapelig som London.

Det får være nok fremsnakking om favorittbyen. Det skal forresten sies at den har fått konkurranse av Paris etter at jeg var der i høst. To storbyer med to forskjellige tilnærminger og uttrykk. Det er det jeg elsker meg metropoler – de er karakteristiske og etterlater seg spor. I hvert fall for meg.

Om en uke, altså.

London<3


Comments

VIVI

feb 13. 2015

Blir gjerne med til London ! Minnes de koselige og spesielle restaurantene og spisestedene du hadde funnet frem til da jeg besøkte deg , den gang da . Stas !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »