Linn Solstad Karlsen
mars 31, 2015

Hoppy Easter

Fun

IMG_20150317_1733102

hoppyeaster1

Påskeøl på Skur 33 for et par uker siden.

Ølen (IPA): nja

Flaske, navn og etikett: YES!


Comments

Helene

apr 07. 2015

Hei Linn!
Må si jeg liker bloggen din veldig godt, masse kule og inspirerende bilder!! Jeg lurte egentlig på om du har et forslag på noen gode restauranter i Oslo? Eller hva som er dine topp 3 her i byen!

Helene 🙂

Linn Solstad Karlsen

apr 08. 2015

Hei Helene!
Så hyggelig å høre at du liker bloggen og syntes jeg tar inspirerende bilder 😀 Når det kommer til restauranter i Oslo har jeg fortsatt mye igjen å utforske, men av de jeg har vært på kan jeg anbefale Südøst, Hanami, Fru K (restauranten på THE THIEF) og Delikatessen (den på Grünerløkka). Min personlige favoritt er Südøst. Lokalet er stort og gir meg den storbyfølelsen jeg elsker, og så er det goood sushi.
Linn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »