Linn Solstad Karlsen
mars 10, 2015

The Thief

Hotels, Interior

PhotoGrid_1426004097063

I dag var interiørstudentene mine og jeg på omvisning på hotellkjempen i Oslo, THE THIEF. Jeg bodde der en helg for ca 1 1/2 år siden, og det er per dags dato den beste hotellopplevelsen jeg har hatt – på alle måter. I salute you, tyven!

Vi fikk en inspirerende og grundig innføring om hotellet av Guest Relation Manager, Dominic Gorham, før han elegant geleidet oss innom og gjennom både hotellrom, spa og restaurant.

THE THIEF er i mine øyne Oslo og Norges hotellrockestjerne. Alt er så til de grader gjennomført og du kan både lukte, føle og se kvaliteten i alle ledd uavhengig om interiør- og designvalgene er etter personlig smak og behag. Kunstsamlingen som er spredt ut over alle hotellets vegger, kriker og kroker er med på å gi det enda større IT-faktor og tilsammen blir det et uttrykk du lar deg fascinere av.

hotellrom

hotellrom2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »