Linn Solstad Karlsen
april 27, 2015

Bear // Shadow

Interior

IMG_20150427_191248

bjørn

@ stua


Comments

Julie

mai 07. 2015

Hei Linn!
Jeg bare elsker det bildet! Hva er tittelen og hvem er kunstneren bak?
Jeg følger gjevnt med på bloggen din, elsker å se all den fantastiske designen både i interiør og landskap som du får øye på på dine flotte reiser! Det ser ut som du stortrives og nyter livet! Fortsett med det!
Vennlig hilsen din tidligere interiørstudent Julie 🙂

Linn Solstad Karlsen

mai 08. 2015

Hei Julie,
Dette er nesten litt flaut, men jeg vet ikke hva bildet heter og jeg husker ikke hva kunsteren heter…. Jeg har tenkt flere ganger at jeg skal gå tilbake der jeg kjøpte det å spørre, så nå har jeg enda et påskudd for å gjøre det 😉 To be continued!
Takk for kjempehyggelig kommentar, veldig glad for at du klikker deg inn her og at jeg klarer å formidle noe gjennom bildene mine. Jeg nyter livet og håper du gjør det samme. Linn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »