Linn Solstad Karlsen
april 27, 2015

Soho House Istanbul

Hotels, Interior

Soho House er et konsept som primært finnes i Storbritannia og USA. Det er et privat «hus»/klubb hvor du må ha medlemskap for å kunne oppholde deg og tiltrekker seg blant annet kunstnere og mediefolk. De fleste «husene» er også hotell og såvidt jeg vet trenger du ikke være medlem for å booke et rom. Nylig åpnet Soho House Istanbul dørene. Dette er, sammen med Soho House Berlin, de eneste klubbene og hotellene utenfor UK og USA. Foreløpig.

Jeg skulle gjerne satt av både tid og penger og besøkt alle 14 «houses», for uttrykket og konseptet til samtligere appellerer veldig til meg. Da jeg første gang så bildene fra Istanbul ble jeg varm om hjertet av begeistring. Jeg applauderer steder med formidlingsevne og sjel – dette stedet gir meg begge deler, noe bygget fra 1873 i seg selv står for. Produktvalgene spiller på lag med byggets opprinnelse (dog noe mer moderne, selvfølgelig) og sammen blir helheten meget overbevisende.

Nå er det bare å putte penger på sparegrisen å planlegge en tur til Istanbul.

Skjermbilde 2015-04-27 kl. 13.58.32

Copyright_SohoHouseIstanbul_E14

Soho House Istanbul2

Soho House Istanbul4

Istanbul

Soho-House-Istanbul-1

Soho House Istanbul

Bilder: Soho House Istanbul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »