Linn Solstad Karlsen
april 12, 2015

Stoler – The Room > Paleet

Interior

TheRoom2

Stoler er mitt absolutte favorittmøbel. Favorittkombinasjonen er stoler i tre og skinn. Jeg kan få pusteproblemer når jeg spotter en stol med disse materialene – mørkt som lyst tre, svart som brunt skinn.

Men nok om det.

I går tok jeg turen til The Room på Paleet og benyttet i den anledning å knipse et par bilder av stolene Radius Design har valgt i utformingen av kaféen. Jeg liker at formspråket på de to stolene står i kontrast med hverandre, og den grønne fargen på de Art Deco-inspirerte stolene mot det brune skinnet på de stilrene andre stolene. Purrrrfection!


Comments

VIVI

apr 15. 2015

Flotte stoler !!!! Likte spesielt de grønne , ser ut til å være bra å sitte i og !

Linn Solstad Karlsen

apr 15. 2015

Ja, ikke sant!? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »