Linn Solstad Karlsen
juni 15, 2015

«What if money was no object»

Inspiration

Denne videoen er min favorittvideo av alle videoer som eksisterer der ute i det wide world web.

Alan Watts, en engelsk forfatter og filosof, er mannen bak de meningsfulle ordene og setningene som blir lagt frem i videoen. Han døde i 1973…. Hadde noen sagt til meg at dette ble sagt/skrevet i går hadde jeg trodd på det, men disse ordene ble da altså formidlet for 40 – 50 år siden.

Videoen, ordene og musikken gjør noe med meg og jeg sitter og stirrer ut i luften i lang tid etterpå. Det som føles som en klisjé i 2015 ble sagt så vakkert og inspirerende for mange tiår siden; følg alltid lidenskapen din !


Comments

VIVI

jun 16. 2015

Virkelig ord til ettertanke , utrolig fin!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »