Linn Solstad Karlsen
august 11, 2015

Les Bains – Paris

Hotels, Restaurants

Før Parisbesøket mitt i slutten av juni researchet jeg det som føltes som internett opp og ned, på kryss og tvers, etter en restaurant som hadde alle «Linn-kvaliteter». Jeg holdt på i ukesvis og bestilte til slutt bord på en restaurant jeg trodde kunne være en hit både smaksmessig og rent estetisk. Men magefølelsen i ettertid var ikke riktig og jeg avbestilte bordet for og så jakte videre. Oh yes, så alvorlig tar jeg dette. Uansett, plutselig var «den» der, restauranten som hadde det jeg så etter.

Les Bains er et lite designhotell i Paris med kun 43 rom – eksklusive sådan. Restauranten på hotellet, La Salle-à-Manger, er en moderne restaurant med skinn- og tremøbler i en herlig futuristisk innramming. Stedet er et levende eksempel på hvordan en himling er med på å sette betydelig preg på et lokale. Jeg var bergtatt ved første blikk og stedet innfridde til forventningene jeg hadde dannet meg da jeg oppdaget hotellet på nettet.

Jeg gir meg selv en klapp på skulderen for at jeg ikke ga meg i researchfasen og at jeg fant denne perlen av et designhotell. Du vet, de små gleder.

PS: Maten var himmelsk.

IMG_20150630_224232

IMG_20150630_210324

IMG_6680

LeBains_5

LeBains

IMG_20150630_210122

lesbainsIMG_20150630_224506-2 (1)

LeBains_2


Comments

VIVI

aug 16. 2015

Takk for en flott kveld med gode opplevelser for øye og gane ! Klem fra mamma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »