Linn Solstad Karlsen
august 23, 2015

Myconian Imperial Resort – Mykonos

Hotels, Interior

Jeg kunne snakket og skrevet om dette hotellet i timesvis, men skal prøve å gjøre det relativt kort.

Det er en klisjé, men de eneste ordene jeg syntes oppsummerer dette hotellet er «en drøm». Jeg fant det litt tilfeldig i våres da flybilletten var booket. På hjemmesiden så det helt ok + ut og jeg var fornøyd. Førnøyd ble til ekstase da vi ankom hotellet og ble geleidet inn i lobbyen som slo meg i bakken med all sin designpreget luksus. Vi ble fortalt at hotellet hadde blitt pusset opp og totalrenovert i vinter og fra da av klarte jeg ikke slutte å smile (eller måpe) over den praktfulle og enestående eiendommen.

Jeg har aldri opplevd noe så gjennomført og smakfullt før. En ting er det estetiske, men en annen ting er kvaliteten på absolutt alt – i alle ledd. Jeg levde på en hotellsky i fem dager og ville aldri reise derifra. Myconian Imperial er en del av The Leading Hotels Of The World, og det med god grunn. Mannen bak renoveringen av hotellet heter Kalogridis Antonis, og er visstnok en art director i Hellas. En art director som i så fall har formgiving- og interiørevner som jeg sjeldent har sett maken til. Flere detaljer var småfrekke (i aller beste mening) og meget originale, som f.eks vasken på et av toalettene (vasken var et badekar, se tredje siste bilde). Designere som er originale og «vågale» er noe av det mest tilfredsstillende jeg vet.

Kort oppsummert: skal du noen gang til Mykonos – BO HER!

IMG_20150716_155119

IMG_6785

IMG_6789

IMG_6791

Myconian2

IMG_6873

IMG_6874

IMG_20150712_193808

IMG_20150712_195005

M4

IMG_6880

M3

M5

IMG_20150713_175755


Comments

verden . – Linn Solstad Karlsen

jun 03. 2016

[…] er fra Mykonos i fjor sommer da jeg bodde på Myconian Imperial Resort – et sted jeg fortsatt tar meg selv i å dagdrømme […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »