Linn Solstad Karlsen
januar 16, 2016

The British Virgin Islands .

Travel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karibien15_16_20160111_0159_1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karibien15_16_20160111_0171_1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karibien15_16_20160111_0068_1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å feriere i et eneste stort postkort er et sånt tilfelle hvor ord blir fattige og det du knipser gjennom linsen på kamera ikke klarer å rettferdiggjøre det du faktisk ser og opplever. Vil du ha en oppskrift på hvordan livet kan føles 10/10? Dra til The British Virgin Islands i Karibien og tilbring to uker på en katamaran/seilbåt. Jeg lover deg, det gir deg en livskvalitet du ikke visste fantes.

På de to ukene jeg har seilt rundt i Karibien har jeg besøkt utallige øyer, møtt mennesker fra hele verden, sett uendelig mye vakker natur og omgivelser, funnet indre ro, funnet nye venner, blitt inspirert og ladet de såkalte batteriene 100%. Som den vinterpersonen jeg IKKE er er dette noe jeg pakker godt inn i sjel og sinn og smører meg med helt til snøen smelter en gang i mars/april.

Noen av øyene jeg har seilt til og vært på: St. Thomas, Tortola, Norman Island, Virgin Gorda, Anegada, Jost Van Dyke og Cooper Island.

Jeg pleier vanligvis å ta ørtenhundre bilder når jeg er på ferie, men denne gang var jeg mer opptatt av å leve I det jeg så og opplevde fremfor å forevige det. Ikke verst.


Comments

Indonesia juli -17 . – Linn Solstad Karlsen

aug 08. 2017

[…] mange fine ferier de siste årene – denne kniver helt klart om 1. plassen (sammen med The British Virgin Islands). Jeg visste at jeg kun hadde pirket i overflaten av hva Bali hadde å tilby etter forrige sommers […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »