Linn Solstad Karlsen
april 14, 2016

Status quo .

Style

Untitled-3
Jeg blir aldri lei av å snakke (eller skrive) om hvor fort tiden går. Helgen står nok en gang på trappene, tiden flyr, snart mai, snart sommer og snart er jeg 40 år… Ok, det er ni år til, men TIDEN GÅR JO SÅ FORT!!

Interiørstudentene «mine» (ref. på fagskoleutdanningen i Interiør på Høyskolen Kristiania) nærmer seg siste innspurt på semesteret og halvparten av dem er snart ferdig utdannet. Spennende tider! Det er virkelig en fryd å følge studenter fra A til Å i et fag og et yrke du selv brenner 100% for og på alle måter er lidenskapelig opptatt av. Ellers driver jeg med et gang-, bad- og garderobeprosjekt for en kunde sammen med Cecilie Claussen Interiørarkitekter, noe som også er med på å sprite opp en allerede innholdsrik og fin hverdag.

Nå: seng. Sweet dreams!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »