Linn Solstad Karlsen
juni 3, 2016

Destinasjon verden .

Travel

13566258_10157210911395089_798467348_n

Det som gir meg mest energi, inspirasjon og påfyll her i denne vide verden er å spise av den, altså å reise. Det finnes så mange vakre steder og jeg føler jeg såvidt har smakt på forretten av hva som gjelder «å reise jorden rundt.» Min store drøm er å reise rundt i verden å forevige hoteller og restauranter gjennom en linse og mine ord på en hvit bakgrunn – tre av mine lidenskaper på én og samme gang.

På de siste to turene jeg har vært på (Hellas og Karibien) har jeg sett og opplevd så mye vakkert og minneverdig at jeg føler meg bittelitt takknemlig her jeg sitter og ser frem til neste destinasjon og reisemål: Bali. Jeg starter sommerferien på denne øya og har de siste månedene researchet opp og ned i mente etter steder vi skal se, besøke, oppsøke og sluke.

(Bildet er fra Mykonos i fjor sommer da jeg bodde på Myconian Imperial Resort – et sted jeg fortsatt tar meg selv i å dagdrømme om.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »