Linn Solstad Karlsen
mars 12, 2017

Soho house Berlin .

Hotels

Wow.

Jeg har hatt lyst til å bo på et Soho House helt siden jeg oppdaget konseptet for mange år siden. Soho House er først og fremst en members club, men hvis du ikke er medlem kan du booke overnatting og dermed får du tilgang til hele huset. Jeg bodde på Soho House under oppholdet i Berlin, og det var like tilfredsstillende som jeg hadde sett for meg. En estetisk drøm med det lille ekstra både når det kom til utforming og service. Soho House Berlin har 65 soverom og 20 leiligheter og er dermed en av de største klubbene (det er per dags dato 18 klubber rundt om i verden, flere kommer). Restauranter, barer, egen klubb, utendørs badebasseng. Jepp, alt vi trengte var her, noe som gjorde at vi oppholdt skammelig mye på hotellet. Det kaller jeg et vellykket konsept.

I de fleste fellesarealene på Soho House er det ikke lov til å ta bilder, så bildene over er kun fra resepsjonsområdet, restauranten i 1. etasje, korridor og rommet vårt.

ONE SOHO HOUSE DOWN, MANY TO GO .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »