Linn Solstad Karlsen
juni 19, 2018

Miss Clara // Stockholm .

Hotels

For et par helger siden var jeg i Stockholm, og i den anledningen bodde jeg på Miss Clara Hotel. Jeg har hotellforbilder i de fleste storbyer, Stockholm intet unntak. Det var derfor en nøjd tjej som steget inn på Miss Clara fredag ettermiddag etter og ha oppdaget hotellet på sosiale medier for et års tid siden.

Hotellet ligger sentralt til i Sveavägen, og er en kort gåtur unna blant annet Östermalm. Den nydelige Art Nouveau-bygningen fra 1910 får tommel opp, opp, opp, det samme gjelder interiøret i mørke bruntoner. Relativt stiv pris for et par netter på puta til Miss C, men verdt pengene hvis stilren estetikk står hjertet ditt nært, som mitt. (ps: service og frokost: najs)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »