Linn Solstad Karlsen
mars 29, 2020

Casa Cook Kos

Hotels

September 2019 reiste mannen og jeg til søster-hotellet til Casa Cook Rhodes (som jeg bodde på sommeren 2018), Casa Cook Kos.

Hva : Casa Cook Kos (OBS! Hotellet heter nå OKU Kos som følger av at Thomas Cook gikk konkurs høsten 2019)

Hvor : Kos, Hellas

Dette hotellet er vanskelig å beskrive med ord, det er en drøm av et sted. Vi var på hotellet og hotellets fasiliteter 24/7 i syv dager og det var en unik opplevelse fra vi ankom til vi reiste. I det man entrer hotellet senker skuldrene seg og hjertet slår saktere. Bohem-estetikken slynger seg rundt deg og du føler at du er et helt annet sted enn på turistøya Kos.

Her er et par, tre beskrivelser av hotellet:

// Hotellet har egen strand med de deiligste solsenger. Å avslutte dagen her med et glass rosé i hånden mens solen går får tårene til å presse bak øynene for det er så harmonisk og fint.

// Bassengområdet er lyxigt (hei svenskt ord) og du er bare et øyekontakt unna én av de ansatte fra og få hva du måtte ønske som forfriskning til boken du leser eller poden du hører på.

// Det finnes ulike typer rom. Vi bestilte et rom med eget swim out-basseng – en perfekt start på morgenen eller avslutning på dagen. Bohemstilen er sterkt tilstede på rommene også, badet og uteområdet er et høydepunkt (bilde 1 er av uteområdet på rommet).

Jeg har bodd på mange fine hoteller, men dette står per i dag øverst på pallen. Hvis man er ute etter en avslappende hotellferie med en man er glad i er dette et sted som er verdt å legge pengene på. Hotellet har aldersgrense 16 år, et såkalt «voksenhotell» altså.

Pssst! Som jeg skrev øverst har hotellet skiftet navn og eiere siden jeg var der. Det heter nå OKU og eies av Ving. Av den grunn vet jeg ikke om noe er endret. Håper de har gjort få endringer og at stemningen er den samme.

Linn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »