Linn Solstad Karlsen
mai 7, 2020

LINNSK 2.0

Interior

MY OWN BOSS.

I mars i år startet et nytt kapittel i livet – jeg startet for meg selv.

Jeg hadde et enkeltpersonsforetak da jeg bodde i Norge og har jobbet med kunder og prosjekter ved siden av mine faste jobber i alle år, men nå føles det annerledes. Nå har jeg stiftet et AS (eller AB som det heter i Sveirge) og fokuserer fullt og helt på å være egen. Derav Linn 2.0. Det var jammen på tide.

Sjekk gjerne ut hjemmesiden min og spre det glade budskap der det måtte være naturlig.

www.linnskinterior.com

Jeg bor i Göteborg, men tar også på meg interiøroppdrag i Oslo og hvor jeg ellers måtte være ønsket. Har erfaring med både private hjem og offentlig miljø. Konseptutvikling er noe jeg har jobbet mye med og er sterk på. Ingen utfordring er for stor (eller for liten). Jeg er klar for alle nye utfordringer og er overbevist om at jeg kan hjelpe deg som potensiell kunde med å skape funksjonelle, harmoniske og særegne rom og miljøer.

Lets go!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.


« »